Offerte voor Koerier in Enschede

Op zoek naar een offerte voor koerier in de plaats Enschede? Zoek niet verder. Wij vonden 1 bedrijven over koerier in Enschede voor u. meer

Prijsopgave voor koerier opvragen

Kies hieronder de bedrijven waar u een gratis offerte bij wilt opvragen.

Uw gegevens

Uw naam :

Uw telefoonnummer :

Uw e-mail adres :

Uw offerteaanvraag

Beschrijf duidelijk uw wensen. Denk aan wanneer de opdracht uitgevoerd moet worden en waar. Omschrijf zo duidelijk mogelijk de uit te voeren werkzaamheden.

Anti-spam code

Anti-spam code : anti-spam afbeelding
Bovenstaande 3 letters :

Voorbeelden van aangevraagde offertes

“Goedemorgen, Ik heb de volgende vraag aan u , ik heb een pup gekocht in een plaatsje onder Eindhoven deze moet ik vandaag ophalen of anders uiterlijk morgen. Echter door mijn chronische ziektes en medicatie mag ik zelf niet rijden. En zijn mijn familie en vrienden niet in staat om te helpen, omdat er een aantal nog op wintersport is, en familie in Spanje. Ik zit met mijn handen in het haar, want ik moet mee naar Eindhoven rijden dus met de koerier mee, vervolgens de pub ophalen en weer terug met de koerier/chauffeur. Nou zou ik u willen vragen of er in uw bedrijf nog ruimte is om deze rit uit te voeren. Dus het is de bedoeling, dat de Chauffeur mij ophaalt in Enschede, samen naar plaatsje net onder Eindhoven. Waar ik vervolgens de pup ophaal en dat de Chauffeur mij thuis in Enschede afzet. Graag zie ik van u een offerte verschijnen van de kosten voor deze rit, en met het wachten in Eindhoven ongeveer 1 uur, en terug naar Enschede. Offerte met betalingstermijn van 8 of 14 dagen Graag zsm reactie terug. Mvg E van Bommel”

Aangevraagd op zaterdag 4 januari 2020

“6 verhuisdozen +boekenkast in paket van Hengelo naar Leiden voor 3 Sept ”

Aangevraagd op vrijdag 7 augustus 2015

Aangesloten bedrijven