Nu ook aan de slag als coach voor IkStartSmart in Overijssel

Na zelf als startend ondernemer in 2015 veel profijt te hebben gehad van het IkStartSmart programma van de KvK ga ik nu als coach andere starters die deelnemen aan dit programma helpen.

Nu ook aan de slag als coach voor IkStartSmart in Overijssel

Ben jij startend ondernemer in Overijssel en wil je je kennis en vaardigheden als ondernemer verbeteren? Dan is dit programma echt een aanrader.

IkStartSmart is een programma van de Kamer van Koophandel van 12 maanden dat ondernemers helpt bij een succesvolle start van een eigen bedrijf. Het programma is voor mensen die serieuze plannen hebben om een bedrijf te gaan starten, maar ook voor ondernemers die al zijn begonnen. We gaan je helpen bij het ontwikkelen van je ondernemersvaardigheden, we organiseren bijeenkomsten waar je informatie krijgt over ondernemen en waar je andere ondernemers kunt ontmoeten. Daarnaast heb je een vaste KvK-adviseur waarmee je kunt sparren over alle zaken waar jij

En Als je deelneemt aan het plusprogramma in Overijssel word ik graag je coach.

Voor meer informatie zie: https://www.ikstartsmart.nl https://www.ikstartsmart.nl/coaches/wilma-stegink/

Geplaatst op maandag 22 mei 2017.

Over Wilma Stegink Duurzaamheidadvies & Coaching

Dit bericht is geschreven door Wilma Stegink Duurzaamheidadvies & Coaching. Het bedrijf valt onder adviesbureau uit Enschede. Trefwoorden van Wilma Stegink Duurzaamheidadvies & Coaching uit Enschede : duurzaamheidsadviseur, duurzaamheidsadvies, duurzaamheidsadviesbureau, duurzaamheidsprofessional, activiteiten verduurzamen, duurzame verbetervoorstellen, loopbaancoach, loopbaancoaching, coaching persoonlijke ontwikkeling, personal coach, personal coaching,.

Lees meer over Wilma Stegink Duurzaamheidadvies & Coaching.