Leiderschapslessen volgens Nelson Mandela

Leer en wordt geïnspireerd door een van werelds grootste leiders die we gekend hebben.

Leiderschapslessen volgens Nelson Mandela

Deze leiderschapstraining ‘die je niet mag missen’ ontvang je nieuwe inzichten op gebied van leiderschap gebaseerd op de leiderschapsstijl van Nelson Mandela. Verbinding maken, dienend leiderschap, het wij-gevoel creëren, de Ubuntu-filosofie, de kracht van het dialoog. Het komt allemaal aanbod tijdens deze training. Na 1 dag ken weet jij op een ander niveau leiding te geven aan je zelf en aan anderen. Je leert hoe Mandela in de huidige veranderende tijd leiding zou geven en dit weet jij na deze dag direct toe te passen.

Je hoort de verhalen over Mandela door Frank Rekers (specialist leiderschap en Nelson Mandela) die je raken en je word direct getraind om dit toe te passen. Uitgelicht wordt:

De Ubuntu-filosofie: ik ben omdat wij zijn Wat is verzoening en dit toepassen Respect De kracht van storytelling Hoe om te gaan met angst en verandering Energie: de denkrichting en levenshouding Wees close met vrienden, met rivalen nog closer Luisteren en de kracht van de dialoog (incl. Talking Stick methode) De visie: wees een dienend leider Ken jezelf en stel de juiste vragen

De training is bewustwordend, inspirerend, interactief, verhalend en volgens het principe: “vandaag geleerd, morgen toegepast”.

Doelgroep : Voor directeuren, leidinggevenden, teamleiders, HR-professionals, managers en iedereen die zich wil ontwikkelen op gebied van persoonlijk leiderschap.

Effecten :

je wordt een verbindend leider je wordt een inspirerend leider je leert de de kracht van het dialoog toe te passen je leert verandering als kracht te zien je leert de kracht van verzoening toe te passen je leert leiding te geven van waarden en je persoonlijke drijfveren je leert de leiderschapsprincipes van Mandela te te passen aan het einde van de dag heb jij je persoonlijk leiderschapsplan opgesteld gebaseerd op jouw kernwaarden

Bijzonderheden :

ook als workshop of maatwerktraining op locatie mogelijk ook als lezing door Frank Rekers als spreker bij conferenties, teamuitjes of events

Informeer naar de mogelijkheden

Leren leiding te geven vanuit een visie en waarden! info@4human.nl of bel 085 – 876 88 32

Datum: donderdag 30 september 2021

Duur : 1-daagse Masterclass leiderschapstraining incl. borgingswebinar en digitaal werk- en leesboek

Groepsgrootte: 8

Locatie: Amersfoort

Investering: 697,- excl. BTW, incl. arrangementskosten.

Geplaatst op dinsdag 10 augustus 2021.

Over 4Human Training, Coaching & Advies Hengelo

Dit bericht is geschreven door 4Human Training, Coaching & Advies Hengelo. Het bedrijf valt onder coaching uit Enschede. Trefwoorden van 4Human Training, Coaching & Advies Hengelo uit Hengelo : ondernemerscoaching, businesscoach, bedrijfscoach, bedrijfscoaching, ondernemerscoach, outplacement, loopbaanbegeleiding, loopbaancoaching, leiderschap, teamvorming, teambuilding, outplacement coaching, loopbaancoaching, loopbaanbegeleiding, energiemanagement, gesubsidieerde training zzp, coaching, trainingen, workshops, lezingen,.

Lees meer over 4Human Training, Coaching & Advies Hengelo.