Cursus voor hooggevoelige mensen die graag in hun kracht willen komen.

30 april gaan we contact maken met je gids, en gaan we vooral voelen, en voelen wat iets met je doet!

Cursus voor hooggevoelige mensen die graag in hun kracht willen komen.

Ben jij soms doodmoe, neem je alles over van andere mensen, en durf je geen grenzen aan te geven? Zou jij graag meer in je kracht willen komen, en in jezelf gaan geloven? Vind jij dat je recht hebt gelukkig te zijn, en dat er vast een manier moet zijn het leven beter te kunnen handelen? Wil jij jezelf tegenkomen en vertrouwen op jezelf? Groeien vanuit jouw eigen kracht die binnen in je zit, en stevig en krachtig in de wereld staan? Wil jij vrijheid, innerlijke rust, liefde voor jezelf en de moed voor jezelf te kiezen?

Elke laatste dinsdagavond van de maand geef ik een workshop, en in deze workshop gaan we aan het werk van binnenuit! Je gaat leren communiceren met je gids, leert te voelen wat andermans gevoelens met jou doen, we gaan veel mediteren om daar antwoorden te vinden, naar vorige levens te gaan en hoe je een ander kunt helen. We leren innerlijke kind helingen zelf te geven, en wat een trance healing met je doet. Je gaat stukje bij beetje meer over jezelf leren en wat je voelt. Elke maand ruimen we op wat niet meer nodig is. Elke maand nieuwe oefeningen, elke maand inzicht gevende meditaties, en steeds meer contact en vertrouwen op je gids en op jezelf!

Een super kans, dé kans om én aan jezelf te werken én langzaam je kracht duidelijker te zien worden. De kans om jezelf lief te leren hebben, grenzen aan te geven, en vanuit je kracht Je levenspad verder te bewandelen.

30 april Ruimte voor Balans 19:00-22:00 30 euro!

En geen verplichting!

0611301913 Wel graag even opgeven!

Geplaatst op dinsdag 23 april 2019.

Over Mari's Lotus

Dit bericht is geschreven door Mari's Lotus. Het bedrijf valt onder coaching uit Enschede. Trefwoorden van Mari's Lotus uit Enschede : Kindercoach, Bewustzijnscoach, Therapeutisch en Ontspanning Masseuse, blokkades opheffen zoals angsten, laag zelfbeeld, negatieve gedachtengang, etc..

Lees meer over Mari's Lotus.