Coach voor startende ondernemers

Coach voor startende ondernemers

Coach voor startende ondernemers

Overweeg je om voor jezelf te beginnen of ben je enige tijd geleden voor jezelf begonnen en kun je wel wat hulp gebruiken?

De Startversneller richt zich op ambitieuze (startende) ondernemers die gebruik willen maken van een coach om een goede start te maken of hun bedrijf sneller naar een hoger niveau te brengen. Via De Startversneller kun je voor coaching een voucher aanvragen met een waarde van maximaal € 1.000,- en een voucher voor opleiding / training eveneens ter waarde van maximaal € 1.000,-.

Om deel te kunnen nemen moet je in ieder geval aan de volgende voorwaarden voldoen: Je staat niet langer dan 6 jaar ingeschreven bij de KvK; De standplaats van je onderneming is in Gelderland of in Overijssel; Je wilt zelf investeren met tijd en geld (80% wordt gesubsidieerd en 20% is de eigen bijdrage).

Wil jij een goede (her)start maken met jouw bedrijf? Dan help ik jou graag om: jouw ondernemersdromen om te zetten in concrete plannen, jouw ondernemersvaardigheden verder te vergroten, meer inzicht te krijgen in jouw drijfveren, kwaliteiten, valkuilen en talenten, en ‘last but not least’: de juiste klanten te vinden en te binden.

Maar voordat je voor mij als coach kiest, is het wel belangrijk dat er een klik is. Wil je vrijblijvend kennismaken, dan kun je me vanzelfsprekend altijd even bellen op 06 – 57 96 30 35.

Wil je liever mailen? Stuur me dan een berichtje of meld je aan voor een gratis adviesgesprek. Ik neem dan zo spoedig contact met je op. Hoe dan ook, ik zie er naar uit om jou snel te ont-moeten:-)

P.S.: Kijk hier als je benieuwd bent wat anderen zeggen:-)

Geplaatst op donderdag 4 oktober 2018.

Over RenesanS

Dit bericht is geschreven door RenesanS. Het bedrijf valt onder coaching uit Enschede. Trefwoorden van RenesanS uit Haaksbergen : Ontwikkeladvies 45+, recruitment, loopbaanadvies, coach voor (startende) ondernemers, teamcoaching, mentalcoaching, lifecoaching,.

Lees meer over RenesanS.