van Tongeren Tuinen V.O.F. in ENSCHEDE

van Tongeren Tuinen V.O.F. uit ENSCHEDE heeft geen profiel.

Wat doet van Tongeren Tuinen V.O.F. in ENSCHEDE

van Tongeren Tuinen V.O.F. is een hovenier uit Enschede. Men is gevestigd aan de De Vergertweg 77. Het telefoonnummer van van Tongeren Tuinen V.O.F. in ENSCHEDE is 053-4330431.

Is van Tongeren Tuinen V.O.F. in ENSCHEDE uw bedrijf? Bewerk dan deze gegevens. Bent u nog geen lid? Probeer dan Enschedeonderneemt gratis uit, klik op lid worden.

van Tongeren Tuinen V.O.F. in ENSCHEDE valt onder de rubriek hovenier. Een hovenier uit Enschede levert onder andere :

Van Tongeren Tuinen, een familiebedrijf met dertig jaar geschiedenis. Een bedrijf dat werkt aan zeer uiteenlopende projecten in de groene buitenruimte. De projecten variëren van kleine stadstuinen tot grootschalige renovaties van landgoederen.

Kenmerkend is de methode van aanpak. Bij de start van een project wordt de geest van de plek zo goed mogelijk eigen gemaakt. Samen met de specifieke wensen en eisen van een opdrachtgever vormen deze de basis van een goed ontwerp. In de ontwerpen van Van Tongeren Tuinen wordt zo veel mogelijk een relatie gelegd met de omgeving. Tevens wordt ieder ontwerp benaderd als "een maatpak" voor de opdrachtgever.

Na het vormen van een volledig plan vindt er een nauw aansluitende vertaalslag naar de uitvoering plaats. Door een jarenlange ervaring in uitvoering en kennis van zowel dode als levende materialen, kan het beeld van het ontwerp op minutieuze wijze gerealiseerd worden. Bij de uitvoering van projecten wordt aandacht gegeven aan esthetisch hoge kwaliteit en een grote vorm van duurzaamheid.

Van Tongeren Tuinen staat te allen tijde open voor een vrijblijvend gesprek.

Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Ander hovenier