Taai Design in Enschede

Taai Design; architecturale vorming en industrieel product ontwerpen

Over Taai Design

Taai Design valt onder de rubriek architect in Enschede.

Na diverse opleidingen ben ik Industrieel Product Ontwerpen gaan studeren in Venlo. Ik twijfelde het eerste jaar of ik wel de juiste opleiding gekozen had. Ik heb tijdens mijn studie zoveel mogelijk geprobeerd mijn interesse in architectuur zoveel mogelijk te combineren met mijn interesse in design. De leraren hebben me ervan overtuigd dat ik veel overlap zou vinden in architectuur, dus ik ben doorgegaan.

Ik heb mijn minor te kiezen in de richting van architectuur gekozen, namelijk 'Ontwerp een gebouw'. Omdat dit mij goed bevallen is en ik nu mijn diploma Industrieel Product Ontwerpen op zak heb, wil ik een master doen in de richting van architectuur.

U kunt bij mij terecht voor architecturale vorming en industrieel product ontwerpen. U kunt voorbeelden van mijn werk terug zien op de website. Leuk en interessant om te bekijken. Zo krijgt u ook een beeld van mijn werk. Heeft u een vraag of wilt u een afspraak maken? Dan kunt u altijd contact met mij opnemen.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Taai Design uit de rubriek architect uit Enschede is gevestigd aan de Brinkhuisburg 52 in Enschede. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-20483829.

Diensten en producten voor architect

Trefwoorden die horen bij Taai Design zijn o.a. :