Stretchtent verhuur Twente in Enschede

Stretchtent verhuur Twente

Over Stretchtent verhuur Twente

Stretchtent verhuur Twente valt onder de rubriek verhuur uit Enschede.

Bent u opzoek naar een ruime en mooi met led lampen verlichte stretchtent? Zoek dan niet langer want dan bent u bij Stretchtent verhuur Twente aan het juiste adres.

Martin de Vos is de eigenaar van Stretchtent verhuur Twente. Wij bij Stretchtent verhuur Twente hebben een 9 tal stretchtenten tot onze beschikking. Het is ideaal voor speciale gelegenheden zoals:

* Bruiloften

* Festivals

* Bedrijfsevenementen

* Buurtbarbecue

* Feest

Een stretchtent biedt net even meer dan een doorsnee feesttent. Wij onderscheiden ons door ook led lampen bij ons tenten te leveren. Hierdoor zijn al uw tenten verlicht in het donker waardoor er een gezellige sfeer op uw feest komt te hangen. Daarnaast vinden wij het ook heel belangrijk dat onze tenten van hoge kwaliteit zijn.

Heeft u nog vragen over onze diensten of over onze producten? Of wilt u meer te weten komen over ons bedrijf? Neem dan gerust even contact met ons op of neem een kijkje op onze website.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Stretchtent verhuur Twente uit de rubriek verhuur uit Enschede is gevestigd aan de Boterkorfhoek 15 in Enschede. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-23131929.

Diensten en producten voor verhuur

Trefwoorden die horen bij Stretchtent verhuur Twente zijn o.a. :