Samenspraak - Uitvaartzorg door Marion Bollongino in Enschede

Samenspraak Uitvaartzorg door Marion Bollongino. Persoonlijke kleinschalige uitvaartonderneming.

Over Samenspraak - Uitvaartzorg door Marion Bollongino

Samenspraak - Uitvaartzorg door Marion Bollongino valt onder de rubriek uitvaartverzorging in Enschede.

De drijvende kracht achter Samenspraak Uitvaartzorg is Marion Bollongino. In 2018 heeft zij haar opleiding tot uitvaartbegeleider afgerond. Na het behalen van haar opleiding is ze gestart met Samenspraak Uitvaartzorg een persoonlijke en kleinschalige uitvaartonderneming. De naam Samenspraak, omdat Marion het belangrijk vindt alle facetten in de week van de uitvaart samen met de familie en nabestaanden te bespreken. Omdat Marion in die week alleen voor die familie beschikbaar blijft het bedrijf kleinschalig. “Mijn aandacht wil ik 100% kunnen geven aan de nabestaanden en dat kan alleen als ik het op deze manier doe.” vertelt Marion. Een uitvaart die in harmonie in met de manier waarop iemand in het leven heeft gestaan. Zo kan de familie straks toch met een warm gevoel terug kijken op de week van het afscheid.

Wanneer u te maken krijgt met het overlijden van een dierbare is het belangrijk om hier eerst een moment bij stil te staan. Dit zorgt voor stabiliteit in de drukke periode die komen gaat. Wanneer u er aan toe bent neemt u contact op met Marion. Tijdens dit gesprek neemt Marion enkele praktische vragen met u door om daarna een afspraak te maken om langs te komen en invulling te gaan geven aan de uitvaart.

Marion werkt vanuit Enschede maar is ook beschikbaar in de aangrenzende gemeenten en over heel Twente.

Voor meer informatie en de contactgegevens kunt u een kijkje nemen op de website van Samenspraak Uitvaartzorg door Marion Bollongino.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Samenspraak - Uitvaartzorg door Marion Bollongino uit de rubriek uitvaartverzorging uit Enschede is gevestigd aan de Johanna Naberlanden 57 in Enschede. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-15215070.

Diensten en producten voor uitvaartverzorging

Trefwoorden die horen bij Samenspraak - Uitvaartzorg door Marion Bollongino zijn o.a. :

Nieuws van Samenspraak - Uitvaartzorg door Marion Bollongino in Enschede

Uitvaart nieuwsbrief

Uitvaart nieuwsbrief

Een maandelijkse update met nieuwtjes en opmerkelijke gebeurtenissen in de uitvaartbranche