Samenspraak - Uitvaartzorg door Marion Bollongino in Enschede

Samenspraak - Uitvaartzorg door Marion Bollongino uit Enschede heeft geen profiel.

Wat doet Samenspraak - Uitvaartzorg door Marion Bollongino in Enschede

Samenspraak - Uitvaartzorg door Marion Bollongino is een uitvaartverzorging uit Enschede. Men is gevestigd aan de Johanna Naberlanden 57. Het telefoonnummer van Samenspraak - Uitvaartzorg door Marion Bollongino in Enschede is 06-15215070.

Is Samenspraak - Uitvaartzorg door Marion Bollongino in Enschede uw bedrijf? Bewerk dan deze gegevens. Bent u nog geen lid? Probeer dan Enschedeonderneemt gratis uit, klik op lid worden.

Samenspraak - Uitvaartzorg door Marion Bollongino in Enschede valt onder de rubriek uitvaartverzorging. Een uitvaartverzorging uit Enschede levert onder andere :

De drijvende kracht achter Samenspraak Uitvaartzorg is Marion Bollongino. In 2018 heeft zij haar opleiding tot uitvaartbegeleider afgerond. Na het behalen van haar opleiding is ze gestart met Samenspraak Uitvaartzorg een persoonlijke en kleinschalige uitvaartonderneming. De naam Samenspraak, omdat Marion het belangrijk vindt alle facetten in de week van de uitvaart samen met de familie en nabestaanden te bespreken. Omdat Marion in die week alleen voor die familie beschikbaar blijft het bedrijf kleinschalig. “Mijn aandacht wil ik 100% kunnen geven aan de nabestaanden en dat kan alleen als ik het op deze manier doe.” vertelt Marion. Een uitvaart die in harmonie in met de manier waarop iemand in het leven heeft gestaan. Zo kan de familie straks toch met een warm gevoel terug kijken op de week van het afscheid. lees meer

Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review