Ron Beton Boor en Zaagwerken in Enschede

Ron Beton boor en zaagwerken verricht werkzaamheden voor hoofdaannemers, installateurs, wegenbouwers, evenals voor bedrijven, instellingen en particulieren op het gebied van diamantboor, - en zaagwerken.

Over Ron Beton Boor en Zaagwerken

Ron Beton Boor en Zaagwerken valt onder de rubriek klussenbedrijf uit Enschede.

Het verzorgen van complete boor, - en zaagwerken met gediamanteerd gereedschap in alle mogelijke materialen zoals beton, steen, asfalt, div. soorten natuursteen enz. Ron Beton boor en zaagwerken verricht werkzaamheden voor hoofdaannemers, installateurs, wegenbouwers, evenals voor bedrijven, instellingen en particulieren op het gebied van diamantboor, - en zaagwerken. Dit zowel in vloeren, wanden en plafond. Tevens gespecialiseerd in het frezen en compleet verzorgen van vloerverwarming installatie Meedenken en oplossen van problemen van opdrachtgevers op ons vakgebied.

Gemotiveerde medewerkers Goede service, betrouwbaar, serieus en…. Ruime ervaring op ons vakgebied Dienstverlening 7 dagen in de week 24 uur per dag. Het afwerken van geboorde of gezaagde gaten is nihil Afspraak is afspraak Sneller en goedkoper dan u denkt. Maatvoering kan zuiver bepaald worden. Geen onnodig hak, - of breekwerk


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Ron Beton Boor en Zaagwerken uit de rubriek klussenbedrijf uit Enschede is gevestigd aan de Broekheenseweg 9 in Enschede. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-53636114.

Diensten en producten voor klussenbedrijf

Trefwoorden die horen bij Ron Beton Boor en Zaagwerken zijn o.a. :