PTC Reef Coaching en Training in Enschede

PTC Reef Coaching en Training; Groei als bedrijf door uw medewerkers te leren meebewegen!

Over PTC Reef Coaching en Training

PTC Reef Coaching en Training valt onder de rubriek coaching in Enschede.

PTC Reef coaching en training, is een onderneming die gelooft dat ieder mens een schat aan eigen potentieel bezit heeft. En dat iedereen zich hierin kan ontwikkelen en groeien dat staat namelijk bij ons centraal want beweging is groei. Wij zijn erg overtuigd dat een onderneming of bedrijf groeit wanneer dit potentieel benut wordt. wanneer dit ook echt serieus potentieel word aan gekaart zullen mensen in beweging komen. Als de mensen beginnen mee te bewegen betekent dit groei voor zowel de onderneming/bedrijf en zijn medewerkers.

Wij proberen bedrijven of ondernemingen zo te ondersteunen bij het creƫren van een nieuwe cultuur. Dat komt voort uit het continue leren en ontwikkelen zodoende word een bedrijf steeds groter en maakt het een groei door die het bedrijf draaiende houdt. Dit draagt vanzelf weer bij aan het duurzaam ondernemen.

Wij bieden ondernemingen en medewerkers op maat gemaakt trainingen. Dit zijn programma's die er zijn gericht op het veranderen en ontwikkelen van een bedrijf/onderneming. Wij produceren dit door een goede mix tussen praktijk en theorie. Ook door samen te werken met praktijkopleiders binnen de organisatie en werkopdrachten. Zo worden ontwikkeling en verandering geborgd.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

PTC Reef Coaching en Training uit de rubriek coaching uit Enschede is gevestigd aan de Bilderdijkstraat 50 in Enschede. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 053-8521938.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij PTC Reef Coaching en Training zijn o.a. :