Profsolar in Enschede

Zonnepanelen, stroomvoorziening en noodstroom

Over Profsolar

Profsolar valt onder de rubriek elektro technisch installatie bureau in Enschede.

Noodstroomvoeding is de voeding van een elektrisch netwerk, dat in bedrijf komt zodra de gebruikelijke primaire voeding (bijv.netspanning van het elektriciteitsbedrijf) uitvalt. Om de noodstroomvoorziening in te schakelen moet eerst worden voldaan aan twee voorwaarden. De frequentie van het voedende net mag niet onder de 6% van de gebruikelijke frequentie komen voor de tijdsduur van 6 seconden (De frequentie van het nederlandse elektriciteitsnet is 50Hz).

De effectieve spanning mag een percentage afwijken van de effectieve spanning die gebruikelijk aanwezig is. Deze afwijking is afhankelijk van de aangesloten apparatuur. Het verzorgen van een noodstroomvoeding kan door middel van een UPS (Uninterruptible Power Supply) of een noodstroomaggregaat. Een noodstroominstallatie die de netspanning kan overnemen zonder onderbreking wordt een “nobreak installatie” genoemd. Vaak wordt hiervoor een combinatie van een UPS en een noodstroomaggregaat toegepast. De UPS verzorgt de voeding tijdens de eerste minuten, hierna neemt het noodstroomaggregaat dit over en gaat het net voeden, ook laadt deze de UPS weer op.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Profsolar uit de rubriek elektro technisch installatie bureau uit Enschede is gevestigd aan de Haaksbergerstraat 320 in Enschede. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 053-4308083.

Diensten en producten voor elektro technisch installatie bureau

Trefwoorden die horen bij Profsolar zijn o.a. :