Praktijk Light Flow in Enschede

Praktijk voor bewustwording, intuïtieve ontwikkeling. Theta healing seminars en sessies, healingen.

Over Praktijk Light Flow

Praktijk Light Flow valt onder de rubriek natuurgeneeskunde in Enschede.

Praktijk Light Flow richt zich op healing, reading en coaching door middel van Theta Healing® Dit is een prachtige techniek die diepe inzichten en heling geeft. het maakt gebruik van onvoorwaardelijke liefde van de Bron/Schepper van al dat is.

Door het contact met de Bron is er direct toegang tot het onderbewustzijn. Hier liggen ook al jouw overtuigingen opgeslagen. Sommige overtuigingen ben je bewust van en van andere overtuigingen wellicht nog niet.

Je leven creëer je aan de hand van deze overtuigingen, hoe je denkt over jezelf en anderen. Dus we kunnen wel stellen dat je overtuigingen en gedachten het leven creëert wat je nu hebt. Wanneer er ervaringen of situaties ontstaan in je leven die ongewenst of onprettig zijn, dan heeft dat een reden. Je leert er namelijk iets van. Theta Healing kan je helpen te ontdekken wat je ervan leert, zodat je het kunt integreren in je leven.

Thèta-healing® is een vrij nieuwe healingsmethodiek. Het is een snelle en effectieve manier om belemmerende overtuigingen te veranderen. Want ook deze liggen opgeslagen in je onderbewustzijn, je chakra's, in al je cellen. Ze kunnen je dagelijkse leven belemmeren. Met Theta healing® worden d.m.v. spiertesten deze overtuigingen opgespoord. Via de Bron word de belemmerende overtuiging vervangen door een positieve overtuiging en/of gevoel. Op deze wijze kan je dus je leven (her)creëren. Je wordt bewuster, kan meer in je eigen kracht gaan staan en bent beter in staat keuzes te maken en de juiste beslissingen te nemen.

Hierdoor ervaar je meer en meer dat je echt kunt zijn wie je werkelijk bent. Je krijgt meer inzicht in waarom je de keuzes maakte die je eerder maakte en je bent steeds meer in staat om in je eigen kracht te staan en van daaruit de keuzes en beslissingen die maken die je echt vanuit je hart wilt maken..

De basis van Al-Dat-is, is liefde.

Naast Theta healing bied ik ook healing sessies, seminars, readings, Reiki en coaching.

Stuur ons een bericht als er meer vragen zijn, of leg jouw hulpvraag voor.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Praktijk Light Flow uit de rubriek natuurgeneeskunde uit Enschede is gevestigd aan de De Klomp 120-101 in Enschede. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-44505824.

Diensten en producten voor natuurgeneeskunde

Trefwoorden die horen bij Praktijk Light Flow zijn o.a. :