Phytoria | Holistische geneeskunde in Holten (Gem. Rijssen)

Welkom in dé holistische praktijk voor kruidengeneeskunde en psychosomatiek

Over Phytoria | Holistische geneeskunde

Phytoria | Holistische geneeskunde valt onder de rubriek natuurgeneeskunde in Enschede.

Wil jij meer controle over jouw gezondheid, (zelf)vertrouwen en zingeving? Wil jij van je fysieke klachten af? Heb je vragen over persoonlijke ontwikkeling?

Verlang jij ook naar optimale gezondheid, verfrissende levenslust en een positieve mindset?

Laten we samen aan de slag gaan.

Welkom bij mijn holistische praktijk voor kruidengeneeskunde en psychosomatiek. Ik ben Lisa Stam, gediplomeerd Therapeut, Holistisch geneeskundige en Mentor. Verbinding van de mens met haar natuur is mijn missie, dus ik leef de droom. Voel je welkom in een veilige omgeving waar je tijdens consulten exclusieve 1:1 aandacht ontvangt.

Alle behandelingen die ik geef zijn volledig holistisch, uitgebreid wetenschappelijk onderbouwd en gepersonaliseerd. Daarbij geef ik je tips hoe je zelf planten kunt inzetten om gezonder en natuurlijke wijze te leven. Voor jouw balans in fysieke en mentale welzijn. Daarbij zijn al je vragen over het leven aan mij in goede handen.

Wat je vragen of klachten ook zijn. Samen stoppen wij de rook en doven we het vuur. We pakken niet alleen de symptomen aan, maar ook de onderliggende oorzaak.

Durf jij de stap te nemen? Wacht niet langer en stel je gezondheid voorop. Ontdek hoe jij jezelf kan ontwikkelen dankzij natuurlijke holistische methoden.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Phytoria | Holistische geneeskunde uit de rubriek natuurgeneeskunde uit Enschede is gevestigd aan de Kolweg 8 in Holten (Gem. Rijssen). Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-29089986.

Diensten en producten voor natuurgeneeskunde

Trefwoorden die horen bij Phytoria | Holistische geneeskunde zijn o.a. :

Nieuws van Phytoria | Holistische geneeskunde in Holten (Gem. Rijssen)

Wat valt er te winnen buiten jouw comfortzone?

Wat valt er te winnen buiten jouw comfortzone?

Ben je momenteel nieuwe dingen aan het leren?