Pelle loon en grondverzet in HENGEVELDE

Pelle loon en grondverzet uit HENGEVELDE heeft geen profiel.

Wat doet Pelle loon en grondverzet in HENGEVELDE

Pelle loon en grondverzet is een loonbedrijf uit Enschede. Men is gevestigd aan de Haaksbergerstraat 1. Het telefoonnummer van Pelle loon en grondverzet in HENGEVELDE is 0547-333209.

Is Pelle loon en grondverzet in HENGEVELDE uw bedrijf? Bewerk dan deze gegevens. Bent u nog geen lid? Probeer dan Enschedeonderneemt gratis uit, klik op lid worden.

Pelle loon en grondverzet in HENGEVELDE valt onder de rubriek loonbedrijf. Een loonbedrijf uit Enschede levert onder andere :

Pelle BV is een bedrijf dat zich voornamelijk richt op het agrarische loonwerk en grondverzetwerkzaamheden. Daarbij stellen we de dienstverlening naar onze klanten centraal. Dit proberen we te bereiken door het aanbieden van een modern machinepark met een grote capaciteit en een breed dienstenpakket om onze klanten op het juiste moment op de juiste plaats van dienst te kunnen zijn. Uiteraard kunnen we dit alleen realiseren doordat we kunnen beschikken over gemotiveerde en deskundige medewerkers die flexibel inzetbaar zijn op de diverse werkzaamheden.

 

Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review