Mobiele Sauna Verhuur in Enschede

Mobiele Sauna Verhuur: Ultieme sauna verhuur.

Over Mobiele Sauna Verhuur

Mobiele Sauna Verhuur valt onder de rubriek verhuur in Enschede.

Zoekt u ontspanning maar wilt u daarvoor niet op pad hoeven? Dan is Mobiele Sauna Verhuur de uitkomst. U kunt hier een sauna huren om even lekker in te ontspannen. De mobiele sauna aanhangers worden verhuurd in de omstreken van Enschede en Hengelo. Deze aanhangers zijn gemakkelijk te vervoeren en gebruiksvriendelijk.

U kunt de mobiele sauna huren voor een dag, weekend of week. Voor een dag betaald u €150, een weekend €250 en een week €350. U ziet op de website wat u krijgt bij het huren van de sauna.

De sauna's kunnen op alle toegankelijke plaatsen afgeleverd worden. De plaats die u nodig heeft om de sauna te plaatsen is 4,90 meter. Het totale gewicht is 2500 kg. De sauna moet op een stabiele manier geplaatst kunnen worden, de ondergrond moet dus wel verhard zijn.

U kunt voor meer informatie altijd een kijkje nemen op de website. Heeft u een vraag of wilt u de mogelijkheden bespreken? Neemt u dan contact op.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Mobiele Sauna Verhuur uit de rubriek verhuur uit Enschede is gevestigd aan de Windmolenweg 97 in Enschede. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-38674233.

Diensten en producten voor verhuur

Trefwoorden die horen bij Mobiele Sauna Verhuur zijn o.a. :