Mindful bij Elise in Hengelo

Mindful bij Elise begeleidt bij het vinden van rust en balans vanuit verbinding.

Over Mindful bij Elise

Mindful bij Elise valt onder de rubriek coaching in Enschede.

Wil je meer rust ervaren? Hoe bewust beleef jij jouw leven? Hoe is het nu echt met jou? Hoe druk is het in je hoofd? Leven op de automatische piloot of...?

Gaan de dingen niet zoals je wilt dat ze gaan? Ben je regelmatig onrustig of gejaagd? Vind je het lastig om te ontspannen? Ben je snel geïrriteerd of boos?

Mindful bij Elise biedt mindfulness training en coaching voor jou als je uit balans bent geraakt, als het (even) niet lekker loopt, als je stress of onrust ervaart of als je wilt werken aan persoonlijke ontwikkeling. Training en coaching in een veilige leeromgeving waar bewustwording en groei gevoed wordt.

Neem contact met mij op voor een gratis inzichtsessie.

MIJN NAAM IS Elise Wagelaar,

Leuk dat je op mijn site komt kijken! Ik geloof en heb zelf ook ervaren dat je gelukkiger kunt leven als je aandacht hebt voor de conditie van je lijf én je geest. Door je bewust te worden van je gedachten, emoties en dat wat op een dieper niveau in je omgaat leer je jezelf pas echt kennen. Vaak nemen we hiervoor niet de tijd.

Je kunt bij mij terecht voor een kennismaking met Mindfulness, maar ik bied ook individuele trainingen Mindfulness aan, ook in wandel-vorm.

Wil je meer rust en balans vanuit verbinding met jezelf? Minder haasten, meer genieten? Minder bezig zijn met wat anderen vinden, meer aandacht voor jezelf? Minder in je hoofd, meer vanuit hoofd, buik, hart?

Mindfulness is aandacht geven in dit moment, bewust zonder het meteen te willen veranderen en/of over te oordelen.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Mindful bij Elise uit de rubriek coaching uit Enschede is gevestigd aan de Kruisspin 54 in Hengelo. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-54790117.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij Mindful bij Elise zijn o.a. :