Mediation Visie in Enschede

Mediation Visie: Samen werken aan een oplossing.

Over Mediation Visie

Mediation Visie valt onder de rubriek mediation in Enschede.

Wanneer mensen kiezen voor mediation, dan vindt Mediation Visie dit zeker een compliment waard. U kiest dan namelijk samen met de andere partij voor een structurele oplossing van uw conflict.

De mediators zullen uit gaan van uw eigen mogelijkheden en creativiteit om tot een lossing te komen. Daarnaast begeleiden zij u beide zodat u samen aan een uitkomst kunt gaan werken die voor beiden bevredigend is. Dit is vaak een korte procedure, dus geen kostbare en slepende trajecten.

Mediation Visie biedt mediation voor zakelijke klanten en particulieren aan. Hieronder ziet u een aantal voorbeelden/diensten staan:

- Familie mediation, echtscheidingsmediation, mediation bij scheiding / kinderen, zakelijke mediation en autisme consultancy.

De mediators achter Mediation Visie zijn Ingrid, Marjon, Gea en Marcel. Dit zijn ervaren en bevlogen conflictbemiddelaars met gedeelde en specifieke specialisaties. Dit kan zijn op het gebied van arbeidszaken, financiƫn, scheidingen of expertise op het gebied van psychische kwetsbaarheden.

U kunt de website bekijken voor de mogelijkheden en meer informatie. Heeft u een vraag aan Mediation Visie? Schroomt u dan niet om contact op te nemen.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Mediation Visie uit de rubriek mediation uit Enschede is gevestigd aan de Wolferlanden 32 in enschede. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-22670970.

Diensten en producten voor mediation

Trefwoorden die horen bij Mediation Visie zijn o.a. :