Mari's Lotus in Enschede

Marianne Olink

Over Mari's Lotus

Mari's Lotus valt onder de rubriek coaching uit Enschede.

Kindercoach Wil jij graag de ouder zijn die jouw kind krachtig, zelfverzekerd, met meer zelfwaardering, zelf liefde, maar ook zelfbewuster in het leven ziet staan, en daardoor meer voor zichzelf op durven te komen, of niet zo angstig zijn, en in plaats van verdrietig zijn, opbloeien tot zelfstandige kinderen? Is jouw kind misschien het slachtoffer van pestgedrag, ook dat heeft een reden. Kinderen zijn nooit voor niks zo angstig, en zijn soms zo liefdevol dat ze bang zijn anderen pijn te doen. Hiermee cijferen ze zichzelf weg, krijgen een laag zelfbeeld, vinden het zichzelf niet waard of vinden dat ze niet belangrijk zijn, of het niet goed genoeg kunnen. Helaas blijven ze dit hun hele leven voelen als er niet meer begrip komt in hunzelf, ze bewuster zijn van wat ze voelen, en hoe mensen op hun reageren vaak niet eens naar hun bedoeld zijn. Kinderen hebben alles in de gaten, alleen hebben ze niet door wat dat in de gaten nu precies is, dus kunnen ze geen duidelijkheid krijgen van wat ze in de gaten hebben. Dat maakt weer onzeker en angstig. Kinderen zijn nog zo jong en moeten zich staande houden tussen volwassenen die hun leven al geleefd hebben, en vaak niet meer kunnen voelen wat kinderen voelen. Ze sneeuwen onder door te moeten en verwachtingen. In mijn acht trainingen ga ik met kinderen in kleine groepjes bezig hun duidelijkheid te geven in wat ze voelen en ervaren, en wat juist is en hoe ze er mee om kunnen gaan. Ze leren krachtiger en duidelijker te zijn wat nodig is om hun gedachten positiever te laten zijn. Ze leren hun eigen kwaliteiten te benoemen en doelen te behalen. En in deze acht trainingen werken we eigenlijk ook samen met het gezin, een consult zit ook in dit traject en het kind mag zelf kiezen met wie we het consult gaan doen, dat mag met het gezin, met één van de ouders, of met broer of zus. Eigenlijk kun je zien dat er veel begrip komt in het hele gezin, en er meer rust komt.

Bewustzijnscoach Hoe sta jij in het leven, ben je angstig, onzeker, veel verdriet, perfectionist, durf je geen grenzen aan te geven, geen "nee" te zeggen, zelfdestructief, anorexia, boulimia, enz. Boek dan eens een consult. Iedere coach heeft een kracht waar die in uitblinkt, en de mijne is spiegelen, inzichten geven, en blokkades opruimen. Met het spiegelen geef ik jou weer hoe jij jezelf naar beneden trekt, of wat er om je heen gebeurt waar je zelf beslissingen in mag nemen. Iedereen heeft blinde vlekken, dingen die je van jezelf niet ziet maar die je wel steeds in de problemen kunnen brengen. Met inzichten geven, laat ik jou zien hoe je het hele plaatje duidelijk krijgt, en als je ziet wat er in heel veel situaties nou écht speelt, en wat jij erover gedacht hebt, kan heel veel rust geven. Blokkades opruimen is het meest effectief, een innerlijk kind heling, EFT, ( emotional freedom techniek), of ik kan je laten zien,(spiegelen) ho mensen naar jou kijken en jij naar hun! In principe kan ik ontzettend veel met deze technieken, zelfs de ergste trauma's waar je in blijft zitten zijn op te lossen.

Inspirerend spreker. Als inspirerend spreker wil ik graag mensen graag bewuster laten worden, leven hoeft geen lijden te zijn, sterker nog dat is helemaal niet nodig.' Als je het concept 'The secret' kent, wat bestaat uit; -Vragen -Geloven -Ontvangen zul je al snel afhaken omdat het helemaal niet zo gemakkelijk werkt. De bedoeling van ' the secret' is dat je een veel positiever leven gaat leven, En door je blokkades op te ruimen, dichter bij jezelf te komen, los te laten en vergeven, doorgaan in het hier en het nu, ga je je leven zoveel anders ervaren. Daar kan ik heel inspirerend over spreken. Als katholiek zijnde en verplicht mee moetend naar de kerk vroeger heb ik vaak gedacht hoe fijn het zou zijn meer mensen naar zichzelf te laten kijken, geinspireerd te laten worden, te laten zien hoe het ook kan, en als spreker ben ik daar gedreven en gepassioneerd genoeg voor. In de kerk voelde ik al die mensen zoekende naar een rode draad, liefde, het goed willen zijn, gemoedsrust zoekende! Dat zijn de dingen die ik graag mee wil geven alleen niet in de kerk en niet volgens een bepaald geloof maar op een menselijke manier! Wij zijn allemaal mensen, verbonden met elkaar, en diep in het hart voelt iedereen hetzelfde nl. liefde en licht, en in hun hart hoort geen boosheid, verdriet, onzekerheid, maar zelfverzekerdheid, liefde voor zich zelf, zich waardig voelen.

Therapeutische of ontspanningsmassage staat uitgebreid beschreven op mijn website!!

Voor meer info bel gerust!


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Mari's Lotus uit de rubriek coaching uit Enschede is gevestigd aan de Sniedershorst 84 Stokhorst in Enschede. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-11301913.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij Mari's Lotus zijn o.a. :