Leonie Poth - Scheidingsmediator en Vergevingscoach in Hengelo

Vergevingscoach en mediator.

Over Leonie Poth - Scheidingsmediator en Vergevingscoach

Leonie Poth - Scheidingsmediator en Vergevingscoach valt onder de rubriek mediation in Enschede.

Leonie Poth is de drijvende kracht achter Leonie Poth - Scheidingsmediator en Vergevingscoach. k ben zelf gescheiden. Alleenstaande ouder geweest. Ik heb verliezen gekend en rouwverwerkingen doorgemaakt. Dat waren belangrijke gebeurtenissen die ik nu achteraf als geschenken beschouw.

In mijn aanpak ben ik volledig mezelf. Dit mag je gerust als een open uitnodiging zien om ook helemaal als jezelf bij mij aan te kloppen.

Sta je open voor een nieuwe kans? Wil je je bewuster worden van jezelf en zo je relaties verbeteren? Dan verwelkom ik je met liefdevolle vriendelijkheid, in authenticiteit, integriteit en nieuwsgierigheid. Met rake vragen en eerlijke antwoorden bemiddel ik bij conflicten, scheidingen en zelfonderzoek. Een nogal persoonlijk iets.

Soorten coaching die ik geef:

- Individuele coaching, mijn coaching is voor jou als je wil werken aan je bewustwording en zo een betere relatie met jezelf en anderen aan wil gaan.

- Relatie coaching, daarbij bied ik een helpende hand. Ik verlicht de onrust, twijfels en onzekerheid, zodat jullie je kunnen focussen op jezelf en elkaar.

- Vergevingscoaching, ik kan je het vergevingsproces leren om in je eigen veiligheid de gebeurtenis los van de personen te zien en je leren het leven als het ware te accepteren.

Daarnaast de soorten mediation die ik aanbiedt:

- Scheidingsbemiddeling; In deze vorm van mediation maken jullie bijvoorbeeld samen afspraken over de verdeling van de zorgtaken van de kinderen. Ook wordt er een echtscheidingsconvenant opgesteld, met afspraken over alimentatie, de woning, de verdeling van de inboedel, het vermogen en jullie pensioen.

- Familie mediation; Als familie mediator ga ik met de leden van de familie om tafel en inventariseer ik de wensen, problemen en gevoelens. Samen kan er een oplossing worden gevonden. Dat is niet makkelijk, maar zeker wel mogelijk. Luisteren en je gehoord voelen staan daarbij voorop.

- Preventieve mediation; Bij preventieve mediation help ik jullie bij het opstellen van afspraken voorafgaande een huwelijksovereenkomst (met of zonder huwelijkse voorwaarden), een samenlevingsovereenkomst of een zakelijke verbinding zoals in een familiebedrijf.

Voor meer informatie en de mogelijkheden verwijs ik u door naar de website. U kunt altijd contact opnemen via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Leonie Poth - Scheidingsmediator en Vergevingscoach uit de rubriek mediation uit Enschede is gevestigd aan de Javastraat 47 in Hengelo. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-22141525.

Diensten en producten voor mediation

Trefwoorden die horen bij Leonie Poth - Scheidingsmediator en Vergevingscoach zijn o.a. :