Ladyline Enschede in Enschede

Ladyline Enschede uit Enschede heeft geen profiel.

Wat doet Ladyline Enschede in Enschede

Ladyline Enschede is een paramedisch centrum uit Enschede. Men is gevestigd aan de Beltstraat 2 (Kruising Korte Haaksbergerstraat/Nijverheidsstraat). Het telefoonnummer van Ladyline Enschede in Enschede is 053-4342622.

Is Ladyline Enschede in Enschede uw bedrijf? Bewerk dan deze gegevens. Bent u nog geen lid? Probeer dan Enschedeonderneemt gratis uit, klik op lid worden.

Ladyline Enschede in Enschede valt onder de rubriek paramedisch centrum. Een paramedisch centrum uit Enschede levert onder andere :

Gezond en verantwoord afvallen is niet eenvoudig. Om te komen tot een stabiel en blijvend gewichtsverlies is vooral verandering van leef- en eetgewoontes nodig. Afvallen via een dieet werkt vaak in het begin wel, maar om daarna op gewicht te blijven is moeilijk. Meer dan 90% van alle afvallers valt binnen een jaar terug op zijn/haar oude gewicht. Bij LadyLine vindt u alles wat u moet weten over afvallen, slank worden en vooral over slank blijven. Wij zijn sinds 1983 dé specialisten in gezond en blijvend afvallen. lees meer

Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review