Katja van Reede in Enschede

Katja van Reede gevestigd in Enschede. Netwerker, organisator, trainer, (personal) coach, presentatrice, cameravrouw, conceptontwikkelaar en adviseur op diverse gebieden.

Over Katja van Reede

Katja van Reede valt onder de rubriek coaching in Enschede.

Katja van Reede gevestigd in Enschede.

Netwerker, organisator, trainer, (personal) coach, presentatrice, cameravrouw, conceptontwikkelaar en adviseur op diverse gebieden.

Over mijzelf:

Afgestudeerd in 1994 aan de AKI (ARTEZ) Hogeschool voor de Kunsten in Enschede (Fotografie) en altijd bezig gebleven met schrijven, film, media, binnenhuisarchitectuur, het organiseren van events, (bedrijfs) oplossingen zoeken, trainingen geven, nieuwe concepten bedenken en mensen om mij heen te adviseren.

Ik ben politiek bewogen (sociaal maatschappelijk vooral) en door mijn creatieve inslag zie ik mogelijkheden en nieuwe kansen in het leven, voor mijzelf en voor anderen. Hobbies film, fotografie, golfen, lezen, schrijven, koken, reizen en filosoferen. Veelzijdig door omstandigheden en ik schuw het vervelende werk niet naast de vele leuke dingen die ik doe.

Automatisme: Horizon verbredend denken, kansen zien voor iedereen vanuit de kracht van samenwerking, verbindingen leggen en bemiddelen.

Mijn werkervaring is breed Verkoop, call-centerervaring en ik heb 2 eigen bedrijven gehad die door omstandigheden opgeheven zijn. Daarnaast ben ik ook werkzaam geweest in de horeca en heb ik gewerkt als adviseur, coach en trainer in het pensioen- en verzekeringsadvies. Ik ben ervaringsdeskundige van minder leuke dingen in het leven scheiding- onenigheid om co-ouderschap van de kinderen - letsel door whiplash - faillissementen en de wsnp. Al deze ervaringen en meer, naast mijn doorzettingsvermogen, het durven dromen en hard werken om deze dromen waar te maken, vormden de vrouw die ik nu ben.

Op dit ogenblik ben ik werkzaam voor TV Enschede FM en mede verantwoordelijk voor de productie van Twente Onderneemt www.twenteonderneemt.tv. en ben ik bezig een eigen talkshow op te zetten die "Katja!" gaat heten. Informatie volgt later. Als vrijwilliger voor Tetem www.tetem.nl werk ik vanaf januari 2011 ook aan kunst en cultuur reportages deze zijn medio 2011 te vinden op de site van www.tetem.nl

Mijn lijfspreuk is: Life is fun, Enjoy it! Doe vooral waar je in gelooft en wat je leuk vindt. Vergeet daarbij niet dat je er zelf keihard voor moet werken want er is niemand anders die het voor jou doet. Gun het jezelf! Uiteindelijk kom je in de juiste baan en omgeving terecht, daar waar jij je lekker bij voelt, door jouzelf gecreƫerd, iets om trots op te zijn! Vergeet daarbij niet dat je om hulp mag vragen en dan zal je zien dat je leven een stuk lichter wordt!

Netwerker, organisator, trainer, (personal) coach, presentatrice, cameravrouw, conceptontwikkelaar en adviseur op diverse gebieden.

Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Katja van Reede uit de rubriek coaching uit Enschede is gevestigd aan de Kloosterstraat 1 in Enschede. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-22062249.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij Katja van Reede zijn o.a. :

Nieuws van Katja van Reede in Enschede