Jackelien Cerrone, Leven in Licht in Enschede

Paranormaal energetisch therapeut, voor kinderen en volwassenen uit heel Nederland.

Over Jackelien Cerrone, Leven in Licht

Jackelien Cerrone, Leven in Licht valt onder de rubriek geneeskunde in Enschede.

Ik benader ziekte en klachten vanuit het energieveld en het onderbewuste.

* Soms is het voldoende om alleen het energieveld ´gezond´ te maken. Dat is vaak bij kinderen het geval maar ook bij hooggevoelige volwassenen. * Soms is er een niet verwerkt probleem uit het verleden dat de klachten veroorzaakt. Dat is vaak het geval bij volwassenen. * Soms is er innerlijke tegenstrijdigheid, dan is er een deel van de persoonlijkheid dat problemen veroorzaakt.

Door middel van een goede, gerichte visualisatie kun je trauma's snel en goed verwerken en tegenstrijdigheid oplossen. Wat je visualiseert wordt werkelijkheid, in je lichaam, in je energieveld, in je leven. Met de juiste technieken kun je zélf je klachten en de oorzaak oplossen. Vind je dat moeilijk dan help ik je daarbij. De resultaten zijn soms ongelooflijk.

"Leven in Licht" betekent "kiezen voor het positieve".

Kiezen om gelukkig te zijn, om te doen wat goed voor je is, om te zijn wie je bent zonder je te schamen of aan te passen. Leven in Licht betekent dat je je bewust bent van de mooie dingen om je heen. Dat je kunt genieten van de zon én van de regen. Leven in Licht betekent dat je zélf kiest hoe je je voelt en wat je bent. Dat je je bewust bent van je mogelijkheden en dat je je kansen grijpt. Dat je geniet van het leven en van het feit dat je jezelf mag zijn! Je bent zelf Licht en dat mag je uitstralen! Je hebt niet alleen een onderbewuste, maar ook een bovenbewuste. Daar komt je intuïtie vandaan, je inzicht, je wijsheid, je kracht, je spiritualiteit.

In mijn praktijk leer je contact te maken met dit Hogere Bewustzijn. Zodat je jezelf uit je negatieve spiraal kunt optillen naar een gevoel van vrede en vertrouwen. Het ís er! Als je de weg er naartoe maar kunt vinden! Hier zijn eenvoudige technieken voor, die je zelf thuis en op je werk kunt doen op het moment dat je ze nodig hebt.

Wat kan ík voor je doen?

Ik zie/hoor/weet waar het probleem vandaan komt en hoe het opgelost kan worden. Ik kan je spanning afvoeren, je blokkades opheffen, de energie laten doorstromen. Ik kan je hele energiesysteem tot rust brengen, schoonmaken, zuiveren en opladen. Ik kan je een andere manier geven om tegen jezelf, het leven, een ander of 'het probleem' aan te kijken. Ik kan je helpen los te komen van oude overtuigingen, van de invloed die een ander op je heeft, van angsten en boosheid. Ik kan je helpen ervaringen uit je jeugd op te lossen waardoor je je vrijer voelt. En ik kan je een ingang aanbieden waardoor je zélf verder kunt. Ik geef je misschien oefeningen mee, waardoor je zélf het probleem te lijf kunt gaan. Heb je daar moeite mee dan doen we het samen.

Ik kan je helpen je Eigen Weg te vinden. Je Eigen Leven te leiden. Je Eigen Hart te volgen.

JeZelf te Zijn.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Jackelien Cerrone, Leven in Licht uit de rubriek geneeskunde uit Enschede is gevestigd aan de narcisstraat 49 in enschede. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 053-5382787.

Diensten en producten voor geneeskunde

Trefwoorden die horen bij Jackelien Cerrone, Leven in Licht zijn o.a. :