ik fiets Enschede in Enschede

Fietsen te moeilijk? Duofiets uitjes ! Gezellig en gezond.

Over ik fiets Enschede

ik fiets Enschede valt onder de rubriek fietsen in Enschede.

Mevrouw Gerrie Kamp is de drijvende kracht achter ik fiets Enschede. Een groot deel van mijn leven heb ik als vakleerkracht bewegingsonderwijs op basisscholen in Enschede les gegeven. Door mijn ervaring om mensen te enthousiasmeren te bewegen op eigen niveau, en dat gecombineerd met kennis van de Twentse omgeving heeft mij er tot bewogen om te starten met ik fiets Enschede.

Van maximaal een 3 uur durende fietstocht maken, samen met mensen op de duofiets. Door samen te fietsen op de duofiets, biedt je diegene een sportieve uitdaging aan. en daarnaast biedt het de gelegenheid om gesprekken te voeren en ervaringen uit te wisselen. U kunt ook de route zelf bepalen, maar ik heb daarnaast ook verschillende routes. U bepaalt zelf in hoeverre u mee fietst op mijn elektrische duofiets. U kunt volledig meefietsen, gedeeltelijk meefietsen of meefietsen zonder te trappen. Onderweg is er natuurlijk ook tijd voor een kop koffie of thee.

Bent u geïnteresseerd? Kijk dan voor meer informatie en de mogelijkheden op website. U kunt ook altijd contact opnemen.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

ik fiets Enschede uit de rubriek fietsen uit Enschede is gevestigd aan de Boekelosestraat 87 in Enschede. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-40527997.

Diensten en producten voor fietsen

Trefwoorden die horen bij ik fiets Enschede zijn o.a. :