Houtcentre de Bruin in Enschede

Op zoek naar Hout? Een groot assortiment Hout vindt u bij Houtcentre de Bruin in Enschede

Over Houtcentre de Bruin

Houtcentre de Bruin valt onder de rubriek houthandel in Enschede.

Houtcentre de Bruin:

Wij zijn een uiterst professioneel bedrijf met een groot aanbod aan verschillende, kwalitatief zeer hoogwaardige houtsoorten en verwante materialen. Sinds augustus 1993 zijn we gevestigd aan de H. ter Kuilestraat 175 A in Enschede.

Het Houtcentre is voortgekomen uit het bedrijf “Kramer, bouwen en wonen”, waarvan familie de Bruin destijds de houthandel overnam. Nu uitgebreid geniet het nu een grote naam in Oost-Nederland als “Houtcentre De Bruin”.

U krijgt van ons Professioneel advies, hoogwaardige producten en uitstekende service staan bij ons hoog in het vaandel. Om deze woorden kracht bij te zetten hebben we sinds december 2003 de beschikking over een gloednieuw en modern kantoor van waaruit we nog beter aan al uw wensen kunnen voldoen.

Wij leveren snel en betrouwbaar één van de beste houtsoorten en materialen. Wij hebben een bekende en betrouwbare naam gekregen voor een zeer uitgebreide klantenkring. Tot onze afnemers mogen we naast onze particuliere klanten rekenen:

- De aannemerij - Woningbouwverenigingen - Timmer fabrieken en klus bedrijven - Dakdekkers, scholen etc


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Houtcentre de Bruin uit de rubriek houthandel uit Enschede is gevestigd aan de Hendrik ter kuilestraat 175a in Enschede. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 053-4352843.

Diensten en producten voor houthandel

Trefwoorden die horen bij Houtcentre de Bruin zijn o.a. :