Heal & Care in Enschede

Praktijk voor natuurgeneeskunde

Over Heal & Care

Heal & Care valt onder de rubriek natuurgeneeskunde in Enschede.

Ben je op zoek naar een stressvrij, gezond en energiek leven? Ben je op zoek naar meer energie? Blijf je hangen in oude patronen of heb je moeite met het aangeven van je eigen grenzen?

Dan is dit je kans!

Ik ben Edith Bruns en ik kan jou verrassen, ontroeren, helen en steunen. Door mijn persoonlijke ervaringen met de energieën in deze wereld kan ik je daarbij helpen. Ik werk holistisch en maak gebruik van een samenhangend geheel om jou zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Dit geheel bestaat uit de vijf natuurgerichte principes: energie, prikkeloverdracht, drainage, voeding en psyche/levenskunst. Samen laten we de energie weer stromen daar waar het moet.

Energetische behandelingen zijn goed inzetbaar bij diverse pijnen zoals hoofdpijn, spierpijn, keelpijn, rugpijn en menstruatiepijn. Maar ook bij stress, vermoeidheid en burn-out klachten.

Daarnaast kan je bij mij terecht voor:

- Aura- en chakrahealing (evt. met auraspray) - Bron-Code stoel en urim-code stoel - Behandeling met het medicijnwiel - (Cursus) intuïtieve ontwikkeling - Voedings -en kruidenadviezen - Voetreflextherapie - Zielstekeningen

Om een afspraak te maken kunt u telefonisch contact opnemen van maandag t/m zaterdag van 9.00 – 17.00 uur of via de email.

Behandelingen, sessies, lezingen, informatieavonden en cursussen van woensdag t/m zaterdag.

In overleg ook ‘s avonds, op andere dagen of aan huis middels een huisbezoek (ambulant). Tevens kunt u contact opnemen met het Centrum voor Alternatieve Geneeskunde tussen 9-12 uur bellen met 053-4350386.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Heal & Care uit de rubriek natuurgeneeskunde uit Enschede is gevestigd aan de Voortsweg 204 in Enschede. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-30722662.

Diensten en producten voor natuurgeneeskunde

Trefwoorden die horen bij Heal & Care zijn o.a. :