Hairstudio Inge in Enschede

Hairstudio Inge is een kapper waar u terecht kunt voor de mooiste kapsels en advies.

Over Hairstudio Inge

Hairstudio Inge valt onder de rubriek kapper in Enschede.

Als u bij ons binnen stapt zeg dan eens niet “Doe maar weer hetzelfde”, maar daag ons uit. Wij geven graag een goed advies! Voor een fijn zittend kapsel is een goede coupe een eerste vereiste. Hiervoor bent u bij ons aan het juiste adres. Ons team traint regelmatig onder leiding van topkappers op de laatste modelijnen en kniptechnieken.

In onze salon hebben wij alle aandacht en tijd voor u. Voor een afspraak kunt u altijd langskomen, of bellen dan weet u zeker dat wij tijd voor u hebben. Voor het geval u even moet wachten, wij schenken een heerlijk kopje koffie of thee. Heeft u een vraag over een behandeling? Of zin in een ander kapsel? Wij geven u graag een persoonlijk advies. Natuurlijk kunt u ook zo even binnenlopen. Hebben we tijd dan helpen wij u direct.

Wij gaan de uitdaging aan, om uzelf te laten blijven en toch trendy door het leven te gaan. Tenslotte heeft ieder zijn eigen stijl. De mode veranderd snel, de een wil kort de ander wil lang. Dat vraagt veel creativiteit. Wist u dat uw gezichtsvorm bepalend is voor uw kapsel? Hieronder een aantal voorbeelden waar wij u graag advies over geven.

Hartvormig:

Bij een hartvormig gezicht is uw voorhoofd breed en de kin smal en verfijnd. Meestal bent u de trotse bezitter van een stel opvallende jukbeenderen. Laat uw haar niet korter knippen dan kin lengte en ga eventueel voor een rommelige pony.

Rond gezicht:

Bij een rond gezicht hoort een ronde kin en oogt uw gezicht wat voller. Neem een kapsel dat net over uw oren valt, zodat uw gezicht niet té rond lijkt. Wilt u een pony? Houdt deze dan lang en schuin.

Vierkant gezicht:

Een vierkant gezicht betekent een sterke kaaklijn met een bijna vierkante haarlijn. Probeer eens een kort kapsel dat net onder uw kaken valt.

Ovaal gezicht:

Hebt u een ovaal gezicht? Dan kunt u bijna ieder kapsel hebben. Uw gezicht is bij de kaken smaller dan bij de jukbeenderen. Bij voorkeur neemt u een kapsel met verschillende laagjes.

Meer informatie ziet u terug op de website http://www.hairstudioinge.nl.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Hairstudio Inge uit de rubriek kapper uit Enschede is gevestigd aan de Poolmansweg 85 in Enschede. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 053-4301849.

Diensten en producten voor kapper

Trefwoorden die horen bij Hairstudio Inge zijn o.a. :