GreetjeBerends-Coaching in Enschede

Achter weerstand schijnt de zon!

Over GreetjeBerends-Coaching

GreetjeBerends-Coaching valt onder de rubriek coaching in Enschede.

Greetje Berends Coaching staat voor Coaching, NLP, het leren van leren, Accountability en Reiki. Verandering begint met bewust zijn & erkenning.

Ben je op zoek naar jezelf? Ben je jezelf gedurende je leven kwijtgeraakt? Zullen we samen op zoek naar de sleutel die antwoorden geeft op al jouw vragen? Wil jij ook een betere versie zijn van jezelf? Wil jij je weer goed voelen?

Ik ben Greetje Berends en ik heb meer dan 5 jaar ervaring als (NLP)coach en vertrouwenspersoon. Naast coach ben ik ook vrouw en moeder van twee zoons. Ook hebben we een hond in ons gezin. Als NLP coach maak ik gebruik van Neuro Linguïstisch Programmeren om mensen te begeleiden bij uiteenlopende hulpvragen. NLP is een manier om je bewust te worden van wat er speelt in je onderbewustzijn. Vanuit gevoel, wederzijds respect, vertrouwen en af en toe een flinke dosis humor help ik mensen grip te krijgen op het intuïtieve deel van gedachten en emoties. Een luisterend oor, zonder oordeel en met begrip kan het verschil maken in moeilijke tijden.

Na weerstand volgt altijd zonneschijn. Neem contact met me op, met wat uw vragen ook zijn.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

GreetjeBerends-Coaching uit de rubriek coaching uit Enschede is gevestigd aan de Gezina van der Molenlanden 4 in Enschede. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-27136597.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij GreetjeBerends-Coaching zijn o.a. :