Fady One in Enschede

Fady One | Drive safe with Fady One.

Over Fady One

Fady One valt onder de rubriek rijschool in Enschede.

Je zeker voelen achter het stuur, zelfvertrouwen. Dat is de beste basis voor het behalen van je rijbewijs. En dáárin wil team Fady One je helpen. En natuurlijk plezier hebben! Want zonder dát werkt het niet.

Volgens het landelijk onderzoek van het CBR kost een gemiddelde rijopleiding in Nederland €2300,- (bron CBR). Jouw inzet en de kwaliteit van Fady One bepaalt jouw totaalbedrag. Met de rijles pakketten -met garantie- van Fady One heb je de keuze uit 5 mogelijkheden.

Uiteraard mag je een keer kennismaken d.m.v. een gratis proefles. Dan bekijk je samen met Fady One welk pakket voor jou het beste is.

Je hebt een proefrijles genomen maar je kan nog niet beslissen? Maak dan gebruik van het kennismakingspakket. Een kennismakingspakket bestaat uit 3 rijlessen voor maar €90,-.

Theorie examen van €200,00 nu voor €159,00!

De theorielessen worden gegeven in kleine groepen van maximaal 4 personen. Waardoor persoonlijke aandacht voorop kan staan. Uiteraard is zelfstudie ook heel belangrijk.

Uniek: om de theorie in de praktijk te ervaren rijdt de rij-instructeur en jij kijk mee. Onderweg krijg je theorie uitleg over verkeerssituaties.

- Theoriecursus (onbeperkt)

- Lesboek en CD beschikbaar

- 5 uur theorie in de auto

Individueel lessen : €15,- per uur.

Voor meer informatie over de mogelijkheden en de tarieven, verwijs ik je graag door naar de website. Je kunt contact opnemen via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Fady One uit de rubriek rijschool uit Enschede is gevestigd aan de Munsterstraat 16 in Enschede. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-14180965.

Diensten en producten voor rijschool

Trefwoorden die horen bij Fady One zijn o.a. :