Dogs Love It in Enschede

Dogs Love It: Uw specialist voor vers hondenvoer en kattenvoer in Twente.

Over Dogs Love It

Dogs Love It valt onder de rubriek dierenwinkel uit Enschede.

De drijvende kracht achter Dogs Love It Maria Becht - Wagner. Nikita (één van de honden van Maria) is 12 jaar geworden. Nikita was helaas een voorbeeld van een genetische mismatch. Nikita had diverse aangeboren afwijkingen en is vier keer geopereerd op pup leeftijd. Daarnaast was Nikita ook zwaar allergisch.

Door Nikita is Maria net als zovele mensen ervan overtuigd geraakt dat het geven van uitgebalanceerd vers vlees voer bijdraagt aan een gezond en actief leven voor honden. Ook bij een genetisch gezonde hond.

Zoekt u voor uw hond speciale versvoeding (eliminatie dieet)? Dan kunt u contact opnemen. Dogs Love It is ervan overtuigd dat Kant en Klaar Vers Vlees (KVV) voeding ook voor een niet allergische hond erg gezond is.

U kunt bij Dogs Love It terecht voor diverse soorten vers vlees en snacks voor honden. Dogs Love It biedt onder andere voeding aan van het merk DARF. Dogs Love It is sinds 2009 het enige officiële verkooppunt van DARF voor Hengelo, Enschede en Oldenzaal.

In de webwinkel van Dogs Love It kunt u kiezen voor diepvries producten, snacks en supplementen voor honden. Daarnaast is er ook verse voeding voor de kat.

U kunt de website bekijken voor de mogelijkheden en meer informatie. Heeft u een vraag aan Dogs Love It? Neemt u dan contact op. U zal netjes te woord worden gestaan.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Dogs Love It uit de rubriek dierenwinkel uit Enschede is gevestigd aan de Horstlindelaan 59 in Enschede. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-22599760.

Diensten en producten voor dierenwinkel

Trefwoorden die horen bij Dogs Love It zijn o.a. :