De Jaspis in Almelo

Welkom bij | De Jaspis, praktijk voor natuurgeneeskunde

Over De Jaspis

De Jaspis valt onder de rubriek natuurgeneeskunde in Enschede.

Mevr. Sandra Olde Rikkert is de drijvende kracht achter De Jaspis. Een praktijk voor natuurgeneeskunde. Al meer dan 20 jaar ervaring in de zorg en dienstverlening als gespecialiseerd verzorgende en maatschappelijk werker heb ik gezien dat hier gericht gekeken werd naar het probleem en veel minder naar de mens in het geheel. Ik heb vanuit een holistische visie (lichaam, geest en ziel) vooral gezien dat het één is verbonden aan het ander. Ik heb mijn kennis vergroot op het gebied van Psycho-energetische therapie, Bioresonantie, Metamorfose massage, EMDR, IET, Reiki, EFT enz. in de afgelopen jaren. En ik heb gemerkt dat dat er enorme behoefte is aan gerichte aandacht voor de problemen die er zijn.

Ben je op zoek naar een therapeut omdat je last hebt van een burn-out of stress? Of heb je onverwerkte trauma's, psycho sociale klachten? Ben je onzeker of heb je last van faalangst? Heb je hulp nodig bij Loopbaan- en levensvragen? Zoek dan niet verder. Je bent aan het juiste adres bij De Jaspis.

De volgende behandelingen zijn mogelijk bij De Jaspis:

- Psycho-energetische therapie

- Bioresonantie

- Metamorfose massage

- Reconnective Healing

- HotStone massage

- Fonoforese

- Klankschalen Beleving

Ik ga in samenwerking met u, het probleem de vraag die in kaart is gebracht, aandacht geven om te herstellen of te veranderen.

Kijk voor meer informatie op de website. U kunt ook altijd contact opnemen via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

De Jaspis uit de rubriek natuurgeneeskunde uit Enschede is gevestigd aan de De Patrijs 21 in Almelo. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 0622040442.

Diensten en producten voor natuurgeneeskunde

Trefwoorden die horen bij De Jaspis zijn o.a. :