CrossFit Twente in Enschede

Welkom bij CrossFit Twente

Over CrossFit Twente

CrossFit Twente valt onder de rubriek sportschool in Enschede.

CrossFit Twente

Onze premium sportschool in Enschede biedt de beste manier om fit te worden. Door bewezen fitnessprogramma's te gebruiken in een sociale en ondersteunende omgeving, weten deskundige en ervaren coaches hoe ze uw fitnessdoelen kunnen bereiken. Laat onze professionele coaches je helpen om in de beste vorm van je leven te komen.

De volgende lessen die je kunt volgen bij CrossFit Twente zijn:

- Crossfit

- Crossfit kids

- Crossfit legends

- Gymnastics

- Powerlifting

- Olympic Weightlifting

Daarnaast kun je groepslessen, personal training en workshops volgen bij CrossFit Twente. Als lid van CrossFit Twente heb je toegang tot alle reguliere groepslessen binnen het rooster.

Bij Personal training helpt een coach je doelen vast te stellen en ermee aan de slag te gaan. Een coach beoordeelt jouw technieken en bewegingen om zo een programma gericht op jouw wensen samen te stellen.

CrossFit Twente biedt verschillende workshops aan om leden meer te leren over fitness, beweging, krachttraining en levensstijl.

Ben je geïnteresseerd? Kijk dan voor meer informatie op de website. Kunt ook altijd contact opnemen via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

CrossFit Twente uit de rubriek sportschool uit Enschede is gevestigd aan de GJ van Heekstraat 414 in Enschede. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-51821145.

Diensten en producten voor sportschool

Trefwoorden die horen bij CrossFit Twente zijn o.a. :