Cosmeaderm in Enschede

Cosmeaderm: Schoonheidssalon die garant staat voor kwaliteit en persoonlijke aandacht.

Over Cosmeaderm

Cosmeaderm valt onder de rubriek schoonheidssalon in Enschede.

De drijvende kracht Cosmeaderm is Corry Bloemendaal (gediplomeerd schoonheidsspecialiste). Corry heeft als passie om mensen passende adviezen te kunnen geven op het gebied van huidverzorging en huidverbetering. In de salon wordt alleen met natuurlijke en hoogwaardige producten gewerkt. Cosmeaderm richt zich op het behandelen van huidproblemen, huidverbetering en huidverjonging.

Cosmeaderm werkt samen met dokter John Krant (Johan krant is oprichter en oud-bestuurslid van de Nederlandse Vereniging voor cosmetische geneeskunde). U kunt bij John terecht voor cosmetische ingrepen, hij heeft al ruim 30 jaar ervaring. U kunt onder andere kiezen voor een rimpelinspuiting en de Botox behandeling.

U kunt bij Cosmeaderm terecht voor diverse behandelingen en producten, deze ziet u hieronder terug:

- Behandelingen: Permanente make-up, duurzaam ontharen, radiofrequentie en magnetische puls behandeling, behandeling huidverbetering, behandeling huidverjonging en de plasma behandeling.

- Forlle'D producten, Thoclor Labs producten, Q.M.S producten, Hydropeptide producten, PCA skin smart solutions producten en PH Formula producten.

U kunt de website bekijken voor de mogelijkheden en meer informatie. Heeft u een vraag aan Cosmeaderm? Schroomt u dan niet om contact op te nemen.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Cosmeaderm uit de rubriek schoonheidssalon uit Enschede is gevestigd aan de Kuipersdijk 183 in Enschede. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 053-4324643.

Diensten en producten voor schoonheidssalon

Trefwoorden die horen bij Cosmeaderm zijn o.a. :