Coach en Flow in Enschede

Coach en Flow: Ervaar uw eigen koers!

Over Coach en Flow

Coach en Flow valt onder de rubriek coaching uit Enschede.

Je bent goed in je werk, een echte professional maar wat onderscheidt jou nou van de rest? Waarin onderscheid jij je en wat is naast de vakinhoudelijke kennis jouw toegevoegde waarde? Wat maakt jou nou gelukkig? Daar kom je helemaal achter bij Coach en Flow!

De arbeidsmarkt heeft nieuwe professionals nodig. Mensen die de verantwoordelijkheid voor hun toekomst geheel op zichzelf leggen. Die zich bewust zijn van de talenten die ze hebben en de unieke eigenschappen. Maar dat die mensen deze talenten ook optimaal benutten.

De talent- en motivatieanalyse geeft antwoorden op de vraag of jij beschikt over talenten die jij nodig hebt om de nieuwe professional te worden. De analyse vertelt je of je nou nieuwsgierig, proactief, innovatief of creatief bent. De analyse in combinatie met coachgesprekken biedt een aanknopingspunt om jezelf te ontwikkelen tot een gelukkige medewerker en de nieuwe professional.

Wilt u graag meer informatie? Neem dan eens een kijkje op de website. Voor verdere vragen kan er natuurlijk ook altijd even contact met ons worden opgenomen.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Coach en Flow uit de rubriek coaching uit Enschede is gevestigd aan de van Musschenbroekstraat 60 3 in Enschede. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-22793083.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij Coach en Flow zijn o.a. :