Bim Bam Buisje in Enschede

Het winkeltje voor tweedehands baby- en kinderkleding

Over Bim Bam Buisje

Bim Bam Buisje valt onder de rubriek kledingwinkel in Enschede.

Bij ons is alleen (merk)kleding (dus geen speelgoed e.d.) voor baby’s en kinderen tot maat 152/158 te koop. Iedereen mag kleding inbrengen mits het voldoet aan bepaalde voorwaarden: - de kleding moet schoon zijn, d.w.z. kort tevoren gewassen en zonder vlekken!

Pyjama’s, ondergoed, schoenen en sokken worden niet ingenomen i.v.m. hygiëne eisen.

Tevens kunnen wij helaas niet meer dan 20 kledingstukken per keer innemen.

Kleding mag overigens ook niet uit de mode zijn en niet verwassen, vaal of vervilt. De kleding die we wel accepteren, wordt een maand lang te koop aangeboden en wordt door ons geprijsd.

Na verkoop is de helft van de opbrengst voor u als inbrenger.(dus z.g. fifty/fifty).

Wilt u zelf navragen of uw kleding verkocht is? Via de door ons verstrekte persoonlijk klantnummer, kunt u het zelf opvragen. Kleding die na een maand niet verkocht is gaat naar stichtingen die inzamelen voor goede doelen en e.e.a. brengen naar Roemenie, Oekraïne, Afrika, enz.

Niet verkochte kleding kunt u desgewenst ook weer ophalen na de verkoopperiode; als u dat bij het inbrengen aangeeft, zullen wij eventuele restanten voor u bewaren tot twee weken na afloop van de verkoopperiode! Houdt dus zelf even de data goed in de gaten.

Inbreng van winterkleding: Vanaf 1 september ofwel vanaf het einde van de zomervakantie. Inbreng van zomerkleding: Vanaf 1 februari ofwel vanaf de jaarwisseling.

N.B. Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor het zoekraken, op wat voor manier dan ook, van door u ingebrachte kleding.

Dus wilt u ook van uw tweedehands kleding af en zou het ook niet leuk zijn als u er toch nog iets aan verdiend? Breng dit dan langs bij ons. Bij ons krijgen uw oude kleding een tweede kans!


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Bim Bam Buisje uit de rubriek kledingwinkel uit Enschede is gevestigd aan de Lipperkerkstraat 47 -A in enschede. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 053-4320818.

Diensten en producten voor kledingwinkel

Trefwoorden die horen bij Bim Bam Buisje zijn o.a. :