Bedrijvencentra Enschede B.V. in ENSCHEDE

Bedrijvencentra Enschede B.V. uit ENSCHEDE heeft geen profiel.

Wat doet Bedrijvencentra Enschede B.V. in ENSCHEDE

Bedrijvencentra Enschede B.V. is een kantoorruimte uit Enschede. Men is gevestigd aan de Rigtersbleek-Aalten 4. Het telefoonnummer van Bedrijvencentra Enschede B.V. in ENSCHEDE is 053-4316161.

Is Bedrijvencentra Enschede B.V. in ENSCHEDE uw bedrijf? Bewerk dan deze gegevens. Bent u nog geen lid? Probeer dan Enschedeonderneemt gratis uit, klik op lid worden.

Bedrijvencentra Enschede B.V. in ENSCHEDE valt onder de rubriek kantoorruimte. Een kantoorruimte uit Enschede levert onder andere :

Het bedrijvencentrum Rigtersbleek ligt in een stedelijk gebied, is snel en gemakkelijk bereikbaar vanaf de autosnelweg en heeft bovendien korte verbindingswegen naar het centrum van Enschede.

Kantoorruimten In het bedrijvencentrum Rigtersbleek kunt u kantoorruimte huren vanaf 17 m². De representatieve kantoren zijn voorzien van een verlaagd systeemplafond, wandcontactdozen, kabelaansluiting en een ISRA-kast met 6 telefoonlijnen. 

Alle kantoren zijn aangesloten op een centrale airconditioning en verwarming. 

De algemene ruimtes zijn voorzien van verlichting en verwarming. 

De gangen en het buitenterrein zijn s avonds verlicht. 

Productie-units De productie-units (vanaf 51 m²) zijn voorzien van een eigen verwarmingsinstallatie, wateraansluiting, waterafvoer, wandcontactdozen, krachtstroom, kabelaansluiting en een ISRA-kast met 6 telefoonlijnen. De grotere ruimtes hebben een verhoogde dakopbouw, waardoor het op eenvoudige wijze mogelijk is een verdiepingsvloer van ca. 50 m² aan te brengen. 

In het kantoorgebouw heeft u per verdieping de beschikking over een toilettengroep en een pantry in de twee vleugels voor de productie-units zijn eveneens centrale toiletvoorzieningen.   

In de hal van het kantorencentrum is er voor bezoekers een wachtruimte en daar bevindt zich tevens de receptie, waar bezoek bij uw afwezigheid vriendelijk en accuraat te woord wordt gestaan en waar uw boodschappen kunnen worden aangenomen.

(openingstijden op werkdagen van 8:30 tot 17:00 uur)

Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review