Bed & Breakfast Landgoed De Tol in Enschede

Bed & Breakfast Landgoed De Tol: Ontspannen in de natuur.

Over Bed & Breakfast Landgoed De Tol

Bed & Breakfast Landgoed De Tol valt onder de rubriek hotel in Enschede.

Zoekt u een landelijk gelegen B&B? Dan bent u bij Bed & Breakfast Landgoed De Tol aan het juiste adres. Deze B&B is gelegen op het landgoed De Tol aan de weg tussen Enschede en Hengelo. Wanneer u op de fietst stapt, dan kunt u binnen 10 minuten in het centrum van Enschede zijn.

U kunt in de B&B volop genieten van de rust en privacy en het buitenleven op het landgoed. Naast fietsen kunt u ook voor een heerlijke boswandeling kiezen. Soms ziet u tijdens de wandeling eekhoorntjes en reeën.

Bed & Breakfast Landgoed De Tol heeft 2 luxe appartementen gerealiseerd. Deze appartementen zijn voorzien van een tweepersoons kamer met eigen toilet, badkamer en keuken met alle luxe comfort. Ook gezinnen zijn natuurlijk welkom. Er zijn namelijk boven ook nog twee aparte slaapkamers met een tweepersoons comfortabele boxspring. Er is een gemeenschappelijke douche en toilet. Deze kunt u mee huren voor €45 per nacht per kamer.

U kunt de website bekijken voor de mogelijkheden en meer informatie. Heeft u een vraag aan Bed & Breakfast Landgoed de Tol? Dan kunt u persoonlijk contact opnemen.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Bed & Breakfast Landgoed De Tol uit de rubriek hotel uit Enschede is gevestigd aan de Hengelosestraat 704 in Enschede. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-25032962.

Diensten en producten voor hotel

Trefwoorden die horen bij Bed & Breakfast Landgoed De Tol zijn o.a. :