AWM Janssen - Life Coach in Henglo

Welkom bij AWM Janssen | Life Coach - GGZ agoog - Maatschappelijk werker

Over AWM Janssen - Life Coach

AWM Janssen - Life Coach valt onder de rubriek coaching in Enschede.

De heer Andy Janssen is de drijvende kracht achter AWM Janssen - Life Coach. Hij is coach en GGZ-agoog.Ook is hij als jongerencoach bij de Weekendschool Toppers op Zondag betrokken. Om up-to-date blijven van zijn kennis en vaardigheden, doet hij regelmatig aan bijscholing, intervisie en supervisie.

Ben je op zoek naar een coach omdat je uit balans bent, je te perfectionistisch bent, je niet meer weet wat je wil, je tegen een burn-out aanloopt, je snel boos bent of teveel nadenkt of niet goed je grenzen aangeeft? Zoek dan niet verder. Je bent aan het juiste adres bij AWM Janssen - Life Coach.

Andy coacht mensen ie vragen hebben over het maken van keuzes op werk of privé gebied en ervaren dat zij te kort schieten als mens in de relaties die zij hebben of problemen hebben op het gebied van energie, focus en toe zijn aan verandering maar niet weten waar te beginnen.

Ik hou van aanpakken en ga praktisch en resultaatgericht te werk. Ik maak gebruik van coachgesprekken en geef je opdrachten mee naar huis die gericht zijn op ervaren, beleven en bewustzijnsontwikkeling.

Welke resultaten kun je verwachten met life-coaching?

- Life-coaching helpt je verder om jou doelen te behalen en zo meer levensgeluk te ervaren. - Jou angsten herkennen en leren ombuigen van negatief naar positief. - Het brengt je stap voor stap dichterbij waar je wilt zijn. - Het versterkt je balans en vergroot je zelfkennis waardoor je ontdekt wie je bent, wat je wilt, wat je doet en nog meer zou kunnen. - Je creëert innerlijke vrijheid en maakt keuzes die echt bij jou passen.

Coaching kan jou helpen ontdekken wat jou kwaliteiten zijn én om ze in te gaan zetten voor die dingen die jij belangrijk vindt. Denk bijvoorbeeld aan een persoonlijk talentenpaspoort.

Kijk voor meer informatie en de mogelijkheden op de website. Je kunt ook altijd contact opnemen via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

AWM Janssen - Life Coach uit de rubriek coaching uit Enschede is gevestigd aan de Boekeloseweg 28 in Henglo. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-34273676.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij AWM Janssen - Life Coach zijn o.a. :