Atelier Mesut in Enschede

Vakmanschap, flexibiliteit, perfectie en klantvriendelijkheid!!!

Over Atelier Mesut

Atelier Mesut valt onder de rubriek kleermaker in Enschede.

Dhr. Zeki Mesut is de drijvende kracht achter Atelier Mesut.

KLEDINGWINKELS:

Hoewel we voor veel winkels kleding op maat maken en repareren, is onze specialiteit het hogere segment merkkleding. Vooral in deze winkels zijn klanten op zoek naar kwaliteit en perfectie en juist hierin kunnen we het verschil maken.Atelier Mesut herstelt en maakt kleding op maat voor kledingwinkels. Onze coupeuses en coupeurs hebben veel ervaring. Zij werken met zeer goede kwaliteit stoffen, garens en andere materialen. Service en vakmanschap staan bij ons voorop. Zowel voor u met onze gratis haal- en brengservice, als voor uw klanten door hoge kwaliteit te leveren. Tevreden klanten, daar gaan we voor. Wij beseffen dat uw klanten niet lang willen wachten op hun kleding. Daarom komen wij, op met u afgesproken tijdstippen, de kleding halen en brengen. Indien u wenst meerdere keren per week. De kleding wordt hangend vervoerd, zodat het niet kreukt of beschadigt raakt.

PARTICULIER:

Kleding op maat maken is essentieel voor een perfecte pasvorm. Het is belangrijk dat aanpassingen precies en met vakmanschap worden uitgevoerd. Atelier Mesut is gespecialiseerd in het herstellen en op maat maken van kleding. Voor al uw reparaties en het op maat maken van uw kleding bent u bij Atelier Mesut in goede handen. Vanuit ons atelier aan de Pijpenstraat 22 in Enschede repareren en maken we kleding op maat voor particulieren. We behandelen uw kleding met zorg en u kunt ons altijd om advies vragen.

STOMEN KLEDING EN TEXTIEL:

Naast het vermaken en repareren van kleding biedt atelier Mesut ook de service voor het stomen van kleding en textiel aan. In samenwerking met Cristal Cleaning uit Hengelo bieden we dit aan zowel particulieren als winkels aan. Cristal Cleaning uit Hengelo staat net als Mesut garant voor kwaliteit en service.

U brengt uw kleding bij ons in het atelier en wij zorgen dat het vakkundig gereinigd wordt.

Kwaliteit staat bij ons voor:

- Vakmanschap, flexibiliteit, perfectie en klantvriendelijkheid;

- Haal- en brengservice op met u afgesproken tijdstippen;

- Vanzelfsprekend gebruik van de beste garens, ritsen en andere materialen;

- Een modern atelier met de nieuwste industrienaaimachines;

- Optimale afwerking van kleding.

Voor meer informatie en de mogelijkheden verwijs ik u door naar de website. U kunt ook contact opnemen via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Atelier Mesut uit de rubriek kleermaker uit Enschede is gevestigd aan de Pijpenstraat 22 in Enschede. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 053-7851149.

Diensten en producten voor kleermaker

Trefwoorden die horen bij Atelier Mesut zijn o.a. :